Film om Tryckerimoms

Moms B2B

Moms ska inte spela någon roll när affärerna är B2B.
-------
”Om tryckerierna ska tjäna pengar på lägre momssatser så får de börja sälja böcker, direkt från press till konsument”

Allt annat är fiffel!

Svarta tryckerilistan

- Tryckerierna nedan går inte, ur kundsynvinkel, att lita på!

De har visat, med sitt agerande, att de tror så lite på framtiden, att de tycker att det är värt mer att smutsa ned sitt varumärke, än framtida affärer. Eventuella aktieägare borde fundera över risken i detta.  Vår rekommendation är att alla som överväger att köpa tryck av tidningar, böcker tidskrifter bör överväga att importera. Det är billigare och myten om sämre produktioner och leveransproblem är för länge sen ett minne blott.


Hjälp oss med namnen på tryckerierna

som drabbat er genom att mejla (Klicka här>) in dem eller presentera dem på vår facebooksida www.facebook.com/tryckerimomsen

Vi har hittills fått veta att följande tryckerier valt detta:

 

Grattis V-Tab! Ni fick mest stålar av alla! 661 miljoner i reda likvider bara genom att utnyttja Tryckerimomsen. Att sedan kunderna drabbades av detta, det var inte så viktigt.

"Hos oss kan ni förvänta er ett engagemang utöver det vanliga." Så inleder de sin beskrivning av sig själva på hemsidan.

Arkitektkopia och CM gruppen skriver på sin hemsida att man via dem får flexibilitet, snabbhet, leveranssäkerhet, kvalitet och kontroll över ekonomin. hmm...

Det här bolaget har i sin verksamhetsbeskrivning skrivit att "Bolaget skall bedriva marknadsföring och försäljning av grafiska produkter, tryckeriverksamhet, grafisk design, utvecklingsarbete inom grafisk design samt idka därmed förenlig verksamhet."

Modintryckoffset på Liljeholmen skryter om sin erfarenhet, sitt personliga engagemang och deras flexibilitet, m.m... och poängterar "Inget är omöjligt". hmm.

Edita Bobergs skriver på sin hemsida att de har haft 90 år på sig att lyssna till sina kunders önskemål och skapa bra lösningar. Bra för vem kan man undra?

Allers tryckeri har gjort sig kännd i detta sjuka sammanhang genom att bli det första fallet som togs upp i högsta förvaltningsdomstolen

I Bold Printing-koncernen ingår tre olika tryckerier: DNEX Tryckeriet AB i Kista utanför Stockholm, Sydsvenskan Tryck AB i Malmö samt Borås Tidning Tryckeri AB i Borås

Elanders är ett tryckeri som säger i sitt skryt att de att vi hjälper sina kunder med allt från layout och materialval till produktion. De tar dock inte upp något om Tryckerimomsen.

Det här tryckeriet skriver följande på sin hemsida "Vi är gärna med i ett tidigt skede och hjälper dig med med tidningsskapandet,

Sörmlands Grafiska är ett tryckeri i Katrineholm vars ledning borde skämmas med tanke på hur insyltade de är i tryckerimomsen. De kallar sig för Sveriges ledande tidskriftstryckeri.

När andra tryckerier lägger ned eller flyttar sin produktion utomlands satsar vi i Sverige. Detta säger säger Dag Wassberg, Vd på Vitt Grafiska. Vi råder deras kunder, så som facit ser ut, att av trygghetsskäl leta ny leverantör utomlands där Dag Wassberg inte verkar.

Google Translate

svdanlenetfifrdeelhuisgaitltmtnoplptruesuk