Film om Tryckerimoms

Moms B2B

Moms ska inte spela någon roll när affärerna är B2B.
-------
”Om tryckerierna ska tjäna pengar på lägre momssatser så får de börja sälja böcker, direkt från press till konsument”

Allt annat är fiffel!

Du behöver hjälp!

-Tryckerimomsen är som en parasitisk sjukdom

Många entreprenörer är vana att vara sin egen hjälpande hand eller "Sin egen lyckas smed". Men, om du har fått det här problemet så är det att likna vid en sjukdom. En sjukdom som tär på dig och som kan bli din undergång. Ett sjukdomsförlopp som behöver bromsmediciner, traditionell behandling och nya grepp. Ja, om du är riktigt sjuk så behöver du en doktor. Om du råkat ut för Tryckerimomsen så behöver du kreativa, på lästa, advokater och ekonomer att vända dig till, för att inte sist och slutligen stå där och konstatera att du blev rånad av Skatteverket och ditt Svenska tryckeri.

Nedan listar vi byråer, jurister och konsulter som visat stort intresse för den här frågan. (Inkom gärna med tips och förslag till oss, här>)


Nils-Evert är en mycket erfaren advokat inom civilrätt. Han har jobbat i 25 år med att driva civilrättsliga processer. När det gäller Tryckerimomsen så är det för många av de drabbade viktigt att få rättshjälp via bolagets försäkring. Nils-Evert har goda kontakter med försäkringsbolagen och ser till så att du sköter striderna, som Tryckerimomsen bjuder på, på rätt sätt på båda fronterna.

Deloitte har varit inblandad i många skrivelser och mål i ärendet Tryckerimomsen. Det tar inte lång tid för dem att ta ta fram ett korrekt författat överklagande. Tomas Sydner & Johanna Wallin på den här byrån är specialister på Tryckerimomsen.

På Mazar SET Revisionsbyrå finns Therese Walerholt. Hon har tagit ställning mot denna orättvisa och vunnit segrar mot Skatteverket och lyckats hjälpa en och annan av sina klienter med att bli av med denna åkomma. Mazar ordnar även seminarier om Tryckerimomsen. Henne får du tag i på 08-796 37 66. De har även upprättat en hemsida om ämnet. Se här>>>

Google Translate

svdanlenetfifrdeelhuisgaitltmtnoplptruesuk