Vänner, har ni som jag märkt att det är svårt att få folk utanför att tro att detta är sant?

Men sanningen är att det kommer ständigt något nytt otroligt och osannolikt gällande tryckerimomsen från Skatteverket.

I början av juni spelade de ut joker-kortet att inte längre beviljar uppskov med betalning trots att de visste att detta ska vara beviljat till hela rättsläget är utrett. Nu blev de bakom kulisserna tillsagda ,av högre instans, att de inte på detta uppenbara sätt kan bryta mot reglerna. Så i mitten av juli fick de som överklagat snabbt igenom sina uppskov.

Men nya kort spelas genast ut...

För många av oss drabbade hamnade tryckerimomsen hos Kronofogden i juni juli månadsskifte. Den förväntas nu Skatteverket återkalla, men icke. En ny policy från Skatteverkets rättsavdelning säger att så skall icke ske. Min advokat och handläggaren på KFM begriper knappt hur de ska hantera detta och den stackars handläggaren på Skatteverket skyller på sin begränsade handlingsfrihet som tjänsteman, när han försöker förklara att man än en gång ändrat praxis!?

Deras verksamhetsutvecklare, Susanne Malmborg, som tidigt försvarat Skatteverkets handlade och samtidigt beklagat det besvär och omak detta betyder för tredje man borde kanske ta och dämpa sin kreativitet lite?

Google Translate

svdanlenetfifrdeelhuisgaitltmtnoplptruesuk